Fatih'te bir çarşaflı kadın, telefon kılıfı iadesiyle başlayan bir tartışma sonrası şiddete maruz kaldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin "Gereği yapıldı" açıklaması yaparak, saldırganın gözaltına alındığını duyurdu. Saldırganın iş yerinin mühürlenmesi ve ruhsatının iptal edilmesiyle birlikte olayın yankıları sürüyor. İş yerinin mülk sahibi olan Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, tahliye sürecini başlatmış durumda. İçişleri Bakanlığı'nın olaya sert tepkisiyle birlikte, soruşturma devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin incelemesi sonucunda olayı gerçekleştiren kişinin 32 yaşındaki A.Ü.Ş. olduğu tespit edilmiş ve gözaltına alınmıştır. Ayrıca şüphelinin, işyerinden hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu kullanma, ailenin korunmasına ilişkin kanuna muhalefet ve görevi yaptırmamak için direnme gibi suçlardan toplam 11 adet kaydının olduğu belirlenmiştir. Ayrıca, şahsın daha önce kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan kesinleşmiş 2 yıl 5 ay 5 gün hapis cezası bulunmaktadır.

Yoksulluk Sınırında Rekor Artış: Nisan Ayında Dramatik Yükseliş Yoksulluk Sınırında Rekor Artış: Nisan Ayında Dramatik Yükseliş

Whatsapp Image 2024 03 27 At 14 Tq1J

Fatih Belediye Başkanlığı ve İstanbul Emniyet Birimlerinin koordineli çalışması sonucunda işyeri mühürlenmiş, ruhsatı iptal edilerek faaliyetine son verilmiştir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.