Erzurum'da Sağlık Çalışanlarından Gazze İçin Sessiz Protesto Yürüyüşü Erzurum'da Sağlık Çalışanlarından Gazze İçin Sessiz Protesto Yürüyüşü

Adana'da Çukurova Üniversitesi öğrencileri, Gazze'deki vahşi soykırıma dikkat çekmek amacıyla merkez kafeterya önünde bir araya geldi. Kur'an tilavetiyle başlayan etkinlikte, Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencisi Usame Yıldırım tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Yıldırım, Filistin'in Gazze şeridinde yaşanan zulme karşı sessiz kalmayacaklarını belirterek, dünya liderlerini ve özellikle ABD'yi müdahaleye çağırdı. Açıklamanın ardından öğrenciler, Gazze'ye destek yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yürüyüş boyunca "Filistin'e Özgürlük", "Katil İsrail" gibi sloganlar atıldı. Yıldırım, işgalci rejimin ne kadar büyük destek alsalar da zalim olduğunu ve tarih boyunca mağlup olarak anılacağını vurgulayarak, tüm dünya halklarını Gazze'deki zulme karşı seslerini yükseltmeye çağırdı. Etkinlikte ayrıca, Türkiye'nin İsrail ile ticari ilişkilerini sonlandırması ve Gazze'ye yardım elini uzatması gerektiği vurgulandı.

Editör: Masume Masume