Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın Helikopteri Acil İniş Yaptı

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, kötü hava koşulları nedeniyle helikopterinin acil iniş yaptığını sosyal medya hesabından duyurdu. Paşinyan, "Şimdi yolculuğumuza araçla devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Vanadzor'a Acil İniş

Bu sabah Tashir'e doğru yola çıkan Paşinyan'ın helikopteri, kötü hava koşulları nedeniyle Vanadzor'a acil iniş yapmak zorunda kaldı. Paşinyan ve beraberindekilerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Paşinyan'ın Açıklaması

Paşinyan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kötü hava koşulları nedeniyle helikopterimiz Vanadzor'a acil bir iniş yaptı. Şimdi yolculuğumuza araçla devam ediyoruz. Herkese iyi günler diliyorum" dedi.

Reisi Kazası Hatırlattı

Biden ve Kral 2. Abdullah Gazze'deki Durumu Görüştü! Biden ve Kral 2. Abdullah Gazze'deki Durumu Görüştü!

Geçtiğimiz hafta İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi dahil 8 kişinin bulunduğu bir helikopter kazası yaşanmış, kazada helikopterdeki herkes hayatını kaybetmişti. Bu olayın hemen ardından Paşinyan'ın yaşadığı durum, dikkatleri bir kez daha hava güvenliği konusuna çekti.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın kazadan sağ salim kurtulmuş olması, takipçilerine derin bir nefes aldırırken, hava koşullarının ciddiyetine bir kez daha dikkat çekildi.

Editör: Masume Masume