Baskınlarda Tahribat ve Kötü Muamele

Ortak açıklamada, işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen baskınlarda, aralarında çocuklar ve eski tutukluların da bulunduğu 10 Filistinlinin gözaltına alındığı belirtildi. Beytüllahim, El Halil, Kalkilya ve Kudüs'te gerçekleşen baskınlarda, siyonist rejim askerlerinin Filistinlilerin evlerine zarar verdiği ve kötü muamelede bulunduğu ifade edildi.

Almanya, İsrail'in Filistin Devletini Reddetmesinden Endişeli Almanya, İsrail'in Filistin Devletini Reddetmesinden Endişeli

Beytuna Beldesine Baskın: 6 Gazzeli Gözaltına Alındı

Ayrıca, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentine bağlı Beytuna beldesine düzenlenen baskında, aynı aileden biri kadın 6 Gazzeli gözaltına alındı. Bu operasyonlarda da benzer şekilde, evlere zarar verildiği ve sivillere kötü muamelede bulunulduğu aktarıldı.

Filistinlilere Yönelik Artan Baskılar

Filistin Esirler Cemiyeti ve Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti, siyonist rejim askerlerinin Filistinlilere yönelik baskılarını kınadı ve uluslararası toplumu bu ihlallere karşı harekete geçmeye çağırdı. Gözaltına alınan Filistinlilerin durumu hakkında endişeler sürerken, baskıların devam etmesi bölgede tansiyonu yükseltiyor.

Editör: Masume Masume