RAMAZAN RUHUNU YAŞATAN RENKLİ GELENEK

Ramazan ayının bereketini ve coşkusunu hissettirmek amacıyla Esenler Belediyesi, bu yıl da nostaljik vosvos araçlarla sahur etkinliği düzenliyor. Davul çalan ve geleneksel maniler okuyan ekipler, Esenler sokaklarında sahur vaktini hatırlatacak. İlçe sakinleri tarafından büyük ilgi gören bu etkinlik, Esenler’in Ramazan ruhunu doyasıya yaşamasına katkı sağlayacak.

Bu özel etkinliği takip etmek isteyen basın mensupları ve davetliler, 1 Mart 2025 Cumartesi günü saat 03.30-05.00 arasında Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi önünde bir araya gelecek.

Cizreli çocuktan anlamlı bağış: Kumbarasındaki harçlığını Gazze’ye bağışladı Cizreli çocuktan anlamlı bağış: Kumbarasındaki harçlığını Gazze’ye bağışladı

Ramazan’ın maneviyatını nostaljik bir atmosferde yaşamak isteyen herkes davetli!