Arda Güler Antrenmana Çıkmadı: Portekiz Maçında Oynayacak mı? Arda Güler Antrenmana Çıkmadı: Portekiz Maçında Oynayacak mı?

Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmasının ardından teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirdi ve yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir giriş yaptı. Ünlü teknik adam, Fenerbahçe'nin başına geçer geçmez eski yıldız oyuncusu Mason Greenwood'u transfer etmek için yönetime talimat verdi.

MOURINHO ESKİ YILDIZINI İSTİYOR Jose Mourinho, hücum hattını güçlendirmek adına birçok oyuncunun ismini yönetime sundu ve ilk sıraya Mason Greenwood'u yerleştirdi. Mourinho, direkt kaleye giden ve ofansif anlamda etkili olan oyunculara öncelik veriyor.

Fenerbahçe, Mason Greenwood için resmi ilgi kağıdı gönderdi. Genç oyuncuyla ayrıca Atletico Madrid, Barcelona, Juventus, Napoli ve Dortmund gibi dev kulüpler de ilgileniyor.

16 YAŞINDA A TAKIMA ÇIKARDI 2018 yılında, o dönem 16 yaşında olan Mason Greenwood'u Manchester United'ın Amerika turuna dahil eden Jose Mourinho, genç yeteneğe olan güvenini o zamandan göstermişti.

Geçtiğimiz sezon Getafe formasıyla 36 resmi maça çıkan Mason Greenwood, bu karşılaşmalarda 10 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Görsel Haber