Ücretsiz olarak erişilebilen bu güçlü yapay zeka sistemi, kullanıcılar için birçok fırsat sunuyor.

Google Gemini 1.5 Pro, yapay zeka dünyasında önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor. Bu gelişmiş yapay zeka modeli, geliştiriciler ve kullanıcılar için ücretsiz olarak erişilebilir hale getirildi.

Nuneybits Vector Art Of A Brain With Googles Multi Colored Logo Ebed8Fc5 410E 4075 A948 57A9Ee6955Fa Transformed1 G L Jsyg Et Xnh9 R Ocb Yi 34WMaxresdefault 6

Yeni yapay zeka sistemi, önceki sürümlere göre önemli özellikler sunuyor. Özellikle, doğal dil işleme konusunda büyük bir ilerleme kaydediyor ve 1 milyon jetona kadar işlem yapabiliyor.

Google Gemini 1 5 4 Jpg

Google'ın açıklamasına göre, Gemini 1.5 Pro, bir saatlik bir videoyu, 11 saatlik bir ses kaydını veya 30 bin satırdan fazla kod içeren bir dosyayı işleyebilecek kapasiteye sahip.

Google Gemini 1 5 In Kendi Kendine Nadir Bir Dili Ogretebildigi Ortaya Cikti 1200 617105

Yapılan testlerde, yapay zeka 10 milyondan fazla jetonu başarıyla işleyebildiği ve 1300 sayfalık bir romanı sadece 305 saniyede özetleyebildiği belirtiliyor.

Kullanıcılar, Google sayfasına giderek bir Google hesabıyla oturum açtıktan sonra Gemini 1.5 Pro'ya tamamen ücretsiz olarak erişebilirler. Ancak, modelin hala test aşamasında olduğu ve yanıltıcı cevaplar verebileceği unutulmamalıdır.

Google Gemini 1 5 I Tanitti Cok Daha Buyuk Veriyi Isleyebiliyor174224

Google, kullanıcıların aldığı sonuçları izleyeceğini ve yapay zeka modelini bu verilere göre sürekli olarak geliştireceğini belirtiyor.

Mars yolculuğu İzmir’den başlıyor Mars yolculuğu İzmir’den başlıyor

Gemini Android App Sign In Screen

Ayrıca, geliştiricilere AI Studio'da Gemini 1.5 Pro'ya doğrudan erişim sağlayan bir API sunulmaya başlandı. Bu da çeşitli uygulamalarda Gemini 1.5 Pro'nun kullanılabileceği anlamına geliyor.

Gemini 2

Google Gemini Secim Sansuru 1