Haber Merkezi - Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de performansıyla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı ve teknik direktörlük koltuğunda istikrar sağlayamadı. Şenol Güneş'in ayrılmasının ardından, siyah-beyazlı ekip 8 farklı teknik adamla çalıştı.

Güneş yönetiminde büyük umutlarla başlayan 2023-2024 sezonu, UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde 6'da 6 yaparak grup aşamasına yükselme başarısı yaşasa da Süper Lig'de beklenen performansı sergileyemedi.

Yeşilovaspor, Arifiye Kalaycıspor'u 3-1'lik Skorla Mağlup Ederek Mutlu Döndü Yeşilovaspor, Arifiye Kalaycıspor'u 3-1'lik Skorla Mağlup Ederek Mutlu Döndü

İlk ayrılık 6 Ekim 2023'te yaşandı, Güneş'in ardından göreve Burak Yılmaz geçti. Ancak, Yılmaz dönemi de istenen sonuçları vermedi ve 9 Kasım'da istifa etti. Rıza Çalımbay, 10 Kasım'da göreve getirildi ancak 42 gün sonra yollar ayrıldı. Fernando Santos'un 97 gün süren görevi de istenilen performansı sağlayamadı ve ayrıldı.

Şu anda takımın başında Serdar Topraktepe bulunuyor. Güneş'in ilk döneminin ardından Beşiktaş'ta 8 farklı teknik adam görev aldı. Bu süreçte sadece Sergen Yalçın, 2020-2021 sezonunda ligde şampiyonluk elde etmeyi başardı.