Abone Ol

Mevlid-i Nebi’nin bereketi huzurevine taşındı

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek Hz. Peygamber'in güzel ahlakı ve sevgisi üzerine anlamlı mesajlar verdi.

Mevlid-i Nebi’nin bereketi huzurevine taşındı

Giresun İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde program düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, huzurevi sakinlerinin talepleri doğrultusunda çeşitli ilahi ve kasideler seslendirildi.

Programda huzurevi sakinlerine hitap eden Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Hz. Muhammed'in (sas) ahlakını örnek almanın ve ona tabi olmanın önemine dikkati çekti. Allah sevgisinin yolunun Hz. Peygamber'e uymaktan geçtiğini vurgulayan İl Müftüsü Kılıçbay, insanların hayatın her alanında O'nun rehberliğini esas alması gerektiğini belirtti.

Hz. Peygamber’in ashabıyla arasındaki güçlü sevgi ve muhabbetten örnekler veren Müftü Kılıçbay, Müslümanların da hayatlarını sevgi, muhabbet ve güzel ahlak üzerine inşa etmeleri gerektiğini vurguladı.

Program, İl Müftü Yardımcısı Oğuzhan Avcı tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.

Etkinlik sonunda Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları ve TDV gönüllülerince hazırlanan hediyeler ile güller, İl Müftüsü Kılıçbay tarafından huzurevi sakinlerine takdim edildi.

Programa Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Döndü Şahin, din görevlileri, manevi danışmanlar ve kurum personeli katıldı.