Abone Ol

Kırmızı bültenle aranan şahıs Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda yakalandı

İnterpol-Europol Daire Başkanlığı tarafından kırmızı bültenle aranan ve uyuşturucu suçlarından hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.B.G., Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda yakalana.

Kırmızı bültenle aranan şahıs Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda yakalandı

İlgili birimler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, İnterpol-Europol Daire Başkanlığı tarafından uluslararası seviyede kırmızı bültenle aranan E.B.G.'nin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Şahsın; "Narkotik veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" ile "kullanmak için narkotik veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme, bulundurma ve kullanma" suçlarından arandığı, ayrıca hakkında 14 yıl 8 ay 13 gün hapis cezası ve 16.660 TL adli para cezası bulunduğu belirtildi.

Yapılan çalışmalar neticesinde E.B.G., Çukurova Uluslararası Havalimanı'nda yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. (İLKHA)