Abone Ol

Kaldırım işgallerine karşı denetimlerin artırılacağı uyarısı

Belediyeden yapılan değerlendirmede, zabıta ekiplerinin, halkın geçiş yollarını ihlal eden ve kamuya ait yaya kaldırımlarına park eden araçlara cezai işlem uygulayacağı aktarıldı.

Kaldırım işgallerine karşı denetimlerin artırılacağı uyarısı

Belediyeden yapılan duyuruda, "Zabıta ekiplerimiz, halkın geçiş yollarını ihlal eden ve kamuya ait yaya kaldırımlarına park eden araçlara cezai işlem uygulayacaktır. Tüm araç sürücülerinden, kaldırımlara park etmemeleri konusunda duyarlılık ve hassasiyet bekliyoruz. Unutmayalım ki, kaldırımlar yayalarındır. " denildi.

değerlendirmede ayrıca, tüm araç sürücülerinden kaldırımlara park etmemeleri konusunda duyarlılık ve hassasiyet beklendiği vurgulandı.

Yetkililer, kaldırımların yayalara ait olduğunu hatırlatarak kurallara uyulmasının önemine dikkat çekti.